Overleg

Published On: 16 november 2023

Het eerste concept voor de Escher 4D-beleving is in de maak!

Karen Sikkema van Living Story vertelt: “Er wordt hard gewerkt aan de meest geweldige manier om het leven en werk van Escher met Augmented Reality (AR) en gaming zichtbaar te maken in Baarn. Je gaat straks in de voetsporen van Escher het prachtige Baarn ontdekken, daarover later meer!”

“We presenteerden een aantal eerste elementen al bij een inspirerende bijeenkomst van de toeristische partners in Baarn, om nu alvast aansluiting te vinden bij bestaande en nieuwe toeristische ideeën en partners. Zodat we elkaar straks gaan versterken om Escher in Baarn een geweldige plek te geven.”

De Stichting Baarn / Escher werkt aan een leerzame wandelapp met game over Maurits Escher. Van 1941 tot 1970 woonde en werkte Escher in Baarn. Hij staat nummer 5 op de lijst van meest bekende kunstenaars uit Nederland.